Ontwerp van een woonhuis visualiseren met Lumion 3D!

Ik maakte dit ontwerp in de tijd dat ik bij Het Facilitair Bureau werkte. Ik heb altijd wel willen ontwerpen en kon mijn ei wat dat betreft niet helemaal kwijt in mijn werk. In mijn vrije tijd ontwierp ik dit woonhuis. Ik stelde voor mezelf een fictief programma van eisen op om daaromheen een villa te ontwerpen. Als ik het nu bekijk heeft het wel iets weg van de archituur van de Livingstone villa’s, mijn huidige werkgever.

Ik heb dit project gevisualiseerd in Lumion 3D. Na daarvoor veel bezig te zijn geweest met visualiseren in 3D studio max en andere ingewikkelde render programma’s was Lumion echt een verlichting. Lumion beschikt over een grote bibliotheek van bomen en planten om de omgeving aan te kleden. Ook is het maken van een filmpje erg simpel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *