Jelmer Eekman

Ik ben Jelmer Eekman, 31 jaar oud, opgegroeid in het kleine dorpje Scherpenisse op het eiland Tholen. Tot mijn 13e woonden we daar in een grote boerderij aan de provinciale weg. Toen mijn vader een muziekwinkel overnam in Middelharnis zijn we daar heen verhuisd. Hier heb ik mijn vrouw Noortje ontmoet. Samen hebben we ervoor gekozen om te verhuizen naar de Randstad omdat we allebei het forenzen zat waren. Momenteel wonen we samen met onze zoon Gijs (19-11-2015) in Zwijndrecht.

Ik heb MTS en HTS bouwkunde afgerond in rotterdam. Daarna ben ik aan het werk gegaan bij mijn stageadres Het Facilitair Bureau in Rotterdam. Na hier 5 jaar met veel plezier gewerkt te hebben en onwijs veel geleerd te hebben ben ik overgestapt naar Livingstone villabouw in Breda als Bouwkundig Revit Expert. Revit is een computer programma dat gebruikt wordt in het BIM proces. Geen idee wat dit is?, lees dan mijn blog over het Bouw Informatie Model eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *